Hypnoseuddannelse Grund

Grund Hypnoseuddannelse – indhold og formål

Hypnoseuddannelsen på Næstved Hypnoseskole er en professionel basisuddannelse inden for hypnose. Du kan tage uddannelsen uden nogen form for forudgående kendskab til hypnose. Uddannelsen i hypnose er for alle med interesse for det menneskelige sind og med lysten til at arbejde med og hjælpe andre mennesker. Hvis du ønsker at benytte din ny erhvervede viden på at hjælpe andre professionelt, har du brug for praktisk viden omkring det at oprette og drive en hypnosepraksis. Jeg har praktiseret i mange år og kan videregive en række gode råd og ideer til, hvordan du får succes med din behandling via en fornuftig opstart.

På hypnoseuddannelsen vil du lære alt om hypnose helt fra basis. Vi går frem trinvis, og du skal derfor ikke holde dig tilbage, selv om du ikke har nogen erfaring på området.

Selvfølgelig vil det ikke være nogen ulempe, hvis du allerede har en terapeutisk uddannelse, ligesom erfaring med personlige samtaler kan være en støtte i undervisningen. Men alle kan være med, og alle kan lære hypnose. Gennem teori og praktiske øvelser vil du opnå fuld fortrolighed med hypnosens verden på denne interessante uddannelse i hypnose og  ønsker du at videreuddanne dig, har du mulighed for at tilmelde dig Advance samt Master uddannelserne i Hypnose.

I hypnoseundervisningen  på Næstved Hypnoseskole bliver du sat nøje ind i hypnose og de forskellige former for hypnose. Vi gennemgår de etiske principper omkring hypnose, og du får en indgående viden om det bevidste og det ubevidste sind.. Du vil lære om trancetilstande, og hvordan du selv kan bringe dine kommende klienter i trance.

På Næstved Hypnoseskole får du også indsigt i stemmeføringens og kropssprogets betydning for de hypnotiske tilstande. Og du lærer de nødvendige spørgeteknikker.

På uddannelsen som hypnotisør vil du lære at bruge hypnose på en sikker og balanceret måde. Du lærer at arbejde med det ubevidste sind og at kortlægge sindets visdom, kreativitet og store ressourcer. Hypnoseuddannelsen vil også give dig større selvindsigt og øge din egen livskvalitet. Det vil du kunne bruge til at vejlede andre på baggrund af dine egne erfaringer og din nye indsigt.

Du lærer, hvad hypnose er, og om de forskellige former, der findes. De etiske principper for brug af hypnose bliver du sat ind i. Du lærer om det bevidste og det ubevidste sind, om trancetilstande og om, hvordan du nemt kan bringe en anden person ind i en trance, hvor den pågældende begynder at ændre vaner.

Du lærer om, hvordan stemmeføring og dit kropssprog er med til at forstærke den hypnotiske tilstand. Du lærer spørge teknikker til fastsættelse af mål for personen, og du lærer at formulere et ønsket mål, så det kan nås.

Du lærer forskellige hypnotiske teknikker, så du efter denne uddannelse vil være i stand til at bringe andre i hypnose (trance) og guide dem til positiv forandring. Du lærer om hypnotisk sprogbrug, effektive suggestioner, stadier for hypnose og hypnotiske fænomener.

Hvad kan du hjælpe dine klienter med efter Grund hypnose uddannelsen?

Stress
Angst
Overvægt
Rygestop
Afhængigheder
Søvn udfordringer
Lavt selvværd
Jalousi
Smerter
Vrede og meget mere…

Hypnose uddannelsen generelt

Hypnosens historie
Etiske regler
Forskellige metoder inden for hypnose
Lær om trancearbejde
Lær at lave effektive tranceord
Lær om trancetegn
Lær om tranceforløbet, så du ved, du gør det hele rigtigt
Lær om dybder i hypnose
Lær hypnosetest (lær fra showhypnose, hvordan de gør)
Lær de rigtige 2 lynhurtige induktioner/fordybelser fra showhypnose
Lær om hypnotiske fordybelsesprocesser
Lær, hvordan du møder din klient
Lær din første hypnoseteknik

Lær den vigtige samtale med din klient
Lær om de spørgsmål/udfordringer, du kan komme ud for
Lær om, hvad du skal passe på med omkring hypnose
Lær, hvordan du skaber tryghed hos din klient
Lær spændende forandrings teknikker
Lær, hvordan du laver selvværdsstyrkelse for din klient
Lær, hvordan du laver effektive fordybelser hos din klient
Lær, hvordan du tilfører/ændrer på din klients ressourcer

Lær forskellige teknikker til fordybelse
Lær, hvordan du får et kontrolmenneske i hypnose
Lær om suggestioner og hvordan du laver dem
Lær at arbejde med, hvordan du kan ændre en smerte
Lær, hvordan du kan bedøve et område i hypnose
Lær, hvordan du gør din klient røgfri
Lær, hvordan du hjælper din klient til et varigt vægttab
Lær, hvordan du i hypnose skal skabe healing for din klient
Lær, hvordan du gennem det ubevidste sind selv kan ændre et problem
Lær, en hypnoseteknik du kan bruge til alle problemstillinger

Du bliver sat godt ind i en hypnosesessions opbygning, og vi kommer ind på forskellige aspekter i forhold til klinikdrift. Du lærer alt, du skal vide om grundfundamentet i hypnose, så du kan blive en dygtig behandler.

Uddannelsen i hypnose er målrettet alle, som har et ønske om at styrke evnerne til at arbejde med andres udfordringer og udvikling. Hypnoseuddannelsen er en velegnet ballast for såvel professionelle som personlige udviklings processer. I undervisningen i hypnose på Næstved Hypnoseskole lægger vi vægt på en naturlig balance mellem teori og praksis. Du får rig lejlighed til at afprøve de indlærte teknikker ved let tilgængelige praktiske øvelser.

Der vil være en praktisk evaluering på uddannelsens sidste dag. Efter endt uddannelse vil du modtage et certifikat.
Uddannelsen kan tages som ene undervisning, hvor der kommer “Øve” klienter i forløbet som du får lov at træne med.

UDDANNELSE 2019 

Undervisning: Skolen tilbyder personlig undervisning.
Uddannelsen tager 4 dage inkl. eksamen.

Start:
 Efter aftale. Hvornår det passer dig, feks. 4 dage i træk eller 1 dag hver måned.
Afslutning med praktisk hypnose prøve.
Uddannelsen indeholder 100 lektioner inkl. øvetid.

Pris for Hypnoseuddannelse: 19.500 kr.
Gå til tilmelding, tilmeldingformular. Vælg Hypnoseuddannelse. Vi bekræfter din tilmelding.

Sted: Næstved Hypnoseskole